понеделник, 21 май 2012 г.

Джъстин и Тейлър са одобрили парфюма

Когато Селена Гомес наскоро създаде нейн собствен аромат, тя можеше да поиска съвет от близки приятели като Тейлър Суифт или гаджето й Джъстин Бийбър, които имат опит в създаването на парфюми.
Вместо това, 19-годишната звезда реши да премине през процеса с помощта на нейните фенове, но се увери, че ще поиска мнението на нейните знаменити приятели, когато финалния продукт е завършен.
"Тя помириса моя (парфюм) и го хареса много," каза Селена пред репортери за Тейлър, създателка на "Wonderstruck" Eau De Parfum, добавяйки "Добре е да имам нейното одобрение."
Приятелят й Джъстин Бийбър пусна неговия парфюм "Someday" миналото лято, превръщайки се в един от най-успешните парфюми на знаменитости до момента.
"Той го хареса много", каза Селена за реакцията на изпълнителя на Never Say Never и подчерта, че между двамата няма никаква конкуренция.
Певицата от Тексас, която заложи на различни нотки, избрани от феновете й чрез онлайн гласуване, може да не е използвала помощта на Джъстин или Тейлър, но признава, че те са голяма част от вдъхновението й.
"Всичко, което правя е вдъхновено от нещо - или Джъстин, или семейството ми, или моите фенове. Има малка част от мен във всичко, което правя."
Първият парфюм на Селена ще бъде в наличност в Macy's през май.